Lego reservdelar
Lego reservdelar och Lego i Lösvikt

Lego ritningar

Lego reservdelar

Lego förvaring

                                                                                                                                                                                    


                                                                            

                                                                                                                                                                     

                 

                                    

                                                                

                                                  

                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lego reservdelar eller om man vill kalla det lego i lösvikt är väldigt bra att ha om man har tappat bort bitar till sina lego modeller. Lego reservdelar är bra för oss som har sparat sitt lego sen man var ett litet barn och som som nu plockas ner från vinden för att ge till sina egna barn. Och det är då man märker att det kanske saknas en lego bit för att modellen ska vara komplett. Då är det bra att ha lego reservdelar!

Eller så har man köpt nytt lego till sina barn och efter en stund när barnen har lekt mycket med det så kan det ju hända att bitar går sönder eller försvinner. Då är det också bra med lego reservdelar!

Det finns idag några ställen på webben där man kan köpa lego i lösvikt, men i dom här fallen ovanför så är det egentligen fel att kalla det för lego i lösvikt när det egentligen är lego reservdelar man söker efter. Det går även i vissa butiker att köpa lego gubbar, lego instruktioner, lego kataloger och orginal kartonger.

    Bricklink.com
Bricklink är en handlingsplats där privatpersoner skapar en egen butik och säljer det mesta inom Lego, så som lösa delar av lego, tillbehör, lego gubbar lego orginal kartonger med mera. Hos Bricklink kan man köpa lego artiklar från många delar i världen, det går även att välja från vilket land man vill handla.

    Lego.com
På Lego.com kan du hitta lego reservdelar till dina lego modeller, det som är smart är att här kan du bara skriva in lego modellens nummer och så får du upp alla tillhörande delar. Sen är det bara att klicka på den bit du behöver och köpa hem.

    Warehouse19.se
Hos Warehouse19.se kan du hitta mycket lego gubbar och även delar till lego gubbar så som ben, kroppar och huvuden. Dom har även ett stort utbud av Brickwarriors som är lego gubbar i krigsmundering, finns även mycket tillbehör till dem.

Tradera.se

På Tradera finns det även mycket lego i lösvikt att få tag i. Där man kan ofta köpa flera kilo lego i lösvikt, men det går även att köpa lego tillbehör.
Ta en titt hos Tradera

 

 

Auktioner på Tradera: lego

Skapa din egen Tradera-widget

 

 

  

 

 

 

 


 

 
 

          Lego är ett varumärke som tillhör Lego Company, som varken sponsrar eller har godkänt denna webbplats.Besök gärna Lego.com

 

 

                                                               

Auktioner på Tradera: lego

Skapa din egen Tradera-widget